Live

Donald Trump avertizează Rusia împotriva ingerințelor în alegerile care vor avea loc în 2020

Data actualizării: Data publicării:

Președintele american Donald Trump a avut o întrevedere cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, în cadrul căreia a avertizat Rusia împotriva ingerințelor în alegerile prezidențiale care urmează să aibă loc în anul 2020, a informat Casa Albă, relatează Dpa.

Casa Albă a anunțat printr-un comunicat că Serghei Lavrov și secretarul de Stat american Mike Pompeo l-au informat pe președinte cu privire la "situația relațiilor bilaterale între Statele Unite și Rusia".

Următoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite urmează să aibă loc în noiembrie 2020. Lavrov a susținut că acuzațiile privind ingerințele Rusiei în 2016 sunt "nefondate".

Potrivit comunicatului publicat de Casa Albă, Trump a "îndemnat" Rusia să rezolve conflictul cu Ucraina și a subliniat faptul că susține un acord de control al armelor cu Rusia și China.

Aceștia au discutat de asemenea despre probleme privind China, Iran și Coreea de Nord.

Mike Pompeo a catalogat relaţiile dintre SUA şi Rusia drept "complicate", însă a subliniat că Administraţia Donald Trump depune eforturi pentru îmbunătăţirea acestora.

sursa: Mediafax

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Zelenski de Paşte: Dumnezeu are steagul ucrainean pe umăr. Cu un astfel de aliat, viaţa va învinge în faţa morţii

Moscova acuză "linia ostilă" a ţărilor baltice și amenință că va răspunde la acțiunile lor

Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin asista la slujba de Înviere

Partenerii noștri