Live

Elon Musk i-a cerut Giorgiei Meloni să-i găsească un loc istoric în Italia pentru lupta cu Mark Zuckerberg

Data publicării:
Mark Zuckerberg și Elon Musk. FOTO: Profimedia Images

Miliardarul Elon Musk i-a cerut premierului Giorgia Meloni să găsească un loc istoric în Italia pentru lupta anunţată cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, transmite dpa. Musk a scris pe platforma X că a discutat atât cu Meloni, cât şi cu Gennaro Sangiuliano, ministrul Culturii din guvernul condus de aceasta, şi susţine că au căzut de acord asupra unui sit "epic".

Fără a dezvălui care este exact locul respectiv, el a adăugat că "totul din cadru va fi Roma antică, deci nimic modern", declanşând astfel speculaţii că ar putea fi vorba despre Coloseumul din Roma, unde se desfăşurau în antichitate luptele de gladiatori.

Sangiuliano a dezminţit însă această versiune, afirmând că meciul dintre Musk şi Zuckerberg "nu va avea loc la Roma", însă a confirmat că a purtat "o conversaţie lungă şi amicală" cu miliardarul care deţine companii cum ar fi Tesla sau SpaceX. Meloni nu a comentat, informează Agerpres.

Musk a mai scris pe X că "ne gândim cum să organizăm un mare eveniment caritabil şi istoric, respectând şi protejând complet în acelaşi timp siturile" şi a precizat că de managementul luptei se vor ocupa fundaţia sa şi cea a lui "Zuck".

Conform dpa, se pare că există o dispută privind destinaţia fondurilor strânse la eveniment. Ministrul culturii a afirmat că există planuri pentru donarea unei sume mari, "de multe milioane de euro", către două spitale mari de copii din Italia, în timp ce Musk a scris în reţeaua sa socială că "toate încasările merg către veterani".

Editor : Andreea Smerea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Furtuna solară a perturbat sateliții Starlink. Anunțul făcut de Elon Musk

Sute de protestatari au încercat să intre în fabrica Tesla de lângă Berlin. Mai multe persoane au fost arestate

Eșec pentru Elon Musk. Primul cip Neuralink implantat a început să se desprindă de creierul pacientului

Programul zilnic al lui Elon Musk: mănâncă o gogoașă în fiecare dimineață și se culcă la 3. Cum își împarte timpul și ce obiceiuri are

Partenerii noștri