Live

VIDEO. Prima apariție a Melaniei Trump, după ce a lipsit din spațiul public aproape o lună

Data actualizării: Data publicării:

Absența din spațiul public a Melaniei Trump, prima doamnă a Statelor Unite, timp de aproape o lună, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale, a stârnit îngrijorări privind starea ei de sănătate. Melania Trump a postat însă marți, pe Twitter, o imagine în care apare la un eveniment ținut la Casa Albă, relatează BBC News.

În imaginile surprinse la evenimentul organizat în cinstea veteranilor, Melania apare în primul rând, alături de soțul ei, Donald Trump. Prima Doamnă a SUA nu mai fusese văzută în public de pe 10 mai, când a fost operată la rinichi, pentru tratarea unei afecțiuni beningne.

Melania Trump a fost spitalizată timp de cinci zile, dar absența ei din spațiul public a condus la noi zvonuri atât despre starea ei de sănătate, cât și despre mariajul său cu Donald Trump, afectat de scandalurile în care a fost implicat președintele SUA, după dezvăluirile făcute de actrița porno Stormy Daniels.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden se va întâlni cu regele Iordaniei săptămâna viitoare, la Casa Albă

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri