Live

Joe Biden a ascuns vizita în Ucraina și față de Prima Doamnă. Jill Biden: ”Ce? Te duci unde?”

Data actualizării: Data publicării:
Joe Biden a ascuns vizita în Ucraina și față de soția lui, Jill. Foto: Profimedia Images

Prima doamnă Jill Biden a dezvăluit reporterilor că a aflat despre vizita președintelui Joe Biden în Ucraina „chiar înainte de a pleca”, adăugând că și-a exprimat unele îngrijorări cu privire la această călătorie, scrie CNN.

„Mi-a spus chiar înainte să plece și i-am spus: „Ce? Te duci unde?’”, a spus prima doamnă înainte de a se urca într-un avion pentru a pleca într-o excursie de șase zile în Namibia și Kenya. Ea a reiterat că a aflat „chiar înainte ca el să plece, pentru că a fost, știți, ascuns”.

Întrebată dacă a avut îngrijorări cu privire la plecarea președintelui în Ucraina, Jill Biden a spus: „Desigur!”

Jill Biden a mai spus că a vorbit cu președintele de câteva ori în timp ce acesta călătorea spre Ucraina, apoi spre Polonia.

„A simțit că a mers bine și s-a bucurat că a plecat”, a spus prima doamnă. Jill Biden a mai spus că nu a văzut discursul președintelui pe care l-a susținut în Varșovia pentru că era în timpul unui curs.

„Nu am văzut nicio presă pentru că am fost în clasă tot timpul. Dar am auzit că discursul din Polonia a fost uimitor”, a spus ea.

Editor : D.D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia anunță că a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

Mesajul lui Zelenski de Paşte: Dumnezeu are steagul ucrainean pe umăr. Cu un astfel de aliat, viaţa va învinge în faţa morţii

În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin asista la slujba de Înviere

Incendii în Harkov, rușii au bombardat orașul în noaptea de Înviere, 2 morți și 6 răniți. Armata Kievului a distrus 23 de drone Shahed

Partenerii noștri