Live

Loz câștigător de 500.000 euro, furat în Italia. Hoțul a fost prins în aeroportul din Roma, de unde pleca în vacanță

Data publicării:
Lozul furat fusese câștigat de o femeie de 70 de ani. Imagine ilustrativă. Foto: Profimedia Images

Un italian acuzat că a furat un loz câștigător, în valoare de 500.000 de euro, de la o femeie care cumpărase biletul în magazinul soției sale, a fost arestat pe aeroportul din Roma. Bărbatul se pregătea să plece într-o vacantă de lux.

Povestea a început sâmbătă, când o femeie de 70 de ani s-a prezentat într-o tutungerie din Napoli cu lozul câștigător. Femeia a arătat lozul unui angajat, iar acesta l-a validat. Lozul i-a fost apoi prezentat și lui Gaetano Scutellaro, identificat inițial ca fiind unul dintre proprietarii tutungeriei. Bărbatul a sărit cu lozul pe un scuter și a fugit, scrie publicația italiană LaRepubblica.

Bătrâna a depus plângere, dar bărbatul ar fi fost de negăsit.

Scutellaro a fost prins pe aeroportul Fiumicino din Roma, pe picior de plecare spre Fuerteventura, în Insulele Canare. Nu avea lozul câștigător la el și a spus că l-a depus într-o bancă unde s-a oprit înainte de a ajunge la aeroport.

Între timp, agenția loto a blocat lozul. Ulterior, Scutellaro a spus că el este proprietarul biletului câștigător, că i-a cerut unei cunoștințe să îl cumpere, iar femeii în vârstă să încaseze banii, el nefiind în relații bune cu fosta sa soție. El a spus că a crezut inițial că a câștigat 500 de euro, dar, odată descoperită suma, a recuperat lozul și a plecat pentru că i-a fost frică să rămână la Napoli, mai scrie presa italiană, citată de Mediafax.

Povestea nu i-a convins pe procurori, care au decis să-l aresteze pentru furt.

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Veneţia interzice grupurile mari de turişti şi difuzoarele

Tajani avertizează Ucraina să nu folosească armele trimise de Italia pentru atacuri pe teritoriul Rusiei

Fata dispărută în ape în Italia e româncă, a transmis poliția. Tinerii nu au fost găsiți. MAE: Autorităţile n-au confirmat cetăţenia

VIDEO. Trei tineri, posibil români, luați de ape în Italia. Căutări disperate ale salvatorilor

Partenerii noștri