Live

Bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri, salvat de un câine. Patrupedul „a cerut” ajutorul unui motociclist

Data actualizării: Data publicării:
Bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri, salvat de un câine. Foto: thesummitexpress.com / Sibonga WCPD / Sibonga Police

Viața unui bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri din Cebu, Filipine, a fost salvată de un câine. Cățelul „a cerut” ajutorul unui motociclist, iar când bărbatul a înțeles mesajul l-a urmat în munți, potrivit Mediafax.

Junrell Fuentes Revilla mergea cu motocicleta prin munții din Cebu. Deodată, un câine a apărut de nicăieri și a început să alerge după el, lătrând puternic, conform La Stampa.

La început, bărbatul a crezut că este doar un câine deranjat de motor, apoi și-a dat seama că vrea să-i „spună” ceva și nu va renunța până nu se va opri.

Câinele a lătrat fără încetare, „de parcă ar fi avut nevoie disperată să spună ceva”. Junrell s-a oprit, l-a mângâiat și și-a dat seama că vrea să-i arate ceva, să-l ducă undeva. Copleșit de situație, l-a urmat. Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deșeuri. Și acolo a văzut „un pachețel”. Când s-a apropiat, bărbatului nu i-a venit să creadă ochilor: era un nou-născut înfășurat într-un prosop, încă în viață.

Câinele nu este vagabond, ci aparține unei familii numeroase care trăiește în munți

Copilul a fost dus la cea mai apropiată secție de poliție: părea să aibă o stare bună de sănătate, în ciuda faptului că a fost abandonat într-un depozit de deșeuri.

Povestea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, iar mai mulți voluntari au pornit în căutarea câinelui. Așa au aflat că nu e un câine vagabond, ci aparține unei familii numeroase care trăiește în munți.

„Familia este iubitoare de câini și are alți 4 căței, precum și 5 pui. Nu vom uita niciodată ce ne-a spus proprietarul său: «Oricât de grea ar fi viața, chiar dacă sunt sărac, îmi hrănesc toți câinii și îi îngrijesc»”, a declarat un voluntar.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Seceta a scos la lumină o așezare veche de 300 de ani. Din apele unui baraj au reapărut morminte și structura unei biserici

FOTO Momentul în care Paza de Coastă chineză atacă nave filipineze. „Erau atât de aproape încât le vedeam fețele”

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Captură record de droguri în Filipine: Preşedintele Marcos anunţă confiscarea a două tone de metamfetamină

Partenerii noștri