Live

Cum i-a salvat un selfie viața unei tinere de 28 de ani

Data publicării:
FOTO: Facebook/ Stephanie Farnan

O femeie de 28 de ani a povestit cum un selfie pe care și l-a făcut cu câteva minute înainte de a leșina i-a salvat viața. Când au văzut fotografia, medicii și-au dat seama pe loc ce se întâmplase și i-au prescris un tratament care a făcut diferența dintre viață și moarte.

Stephanie Farnan, din Irlanda, a leșinat în momentul în care i s-a declanșat o hemoragie cerebrală, în dimineața de 23 august. A fost găsită inconștientă de către tatăl ei, alarmat că Stephanie nu venise la el la ora stabilită, relatează LadBible.

FOTO: Facebook/ Stephanie Farnan

Medicii sosiți să o salveze au văzut un selfie făcut cu doar 14 minute înainte să fie descoperită și și-au dat seama că suferise o hemoragie cerebrală. Prin urmare, i-au administrat de urgentă un medicament anticoagulant, care poate fi administrat doar o perioadă scurtă după declanșarea hemoragiei.

Ulterior, Stephanie a aflat că a fost foarte aproape de un atac cerebral care ar fi ucis-o. Medicii care i-au descoperit fotografia au recunoscut imediat semnele hemoragiei și nu au mai pierdut timp cu alte investigații.

Medicii cred că hemoragia a fost provocată de o reacție la un tratament cu pilule contraceptive.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O turistă chineză a murit în Indonezia în timp ce încerca să facă un selfie

Un bărbat a vrut să-și facă un selfie reușit cu un leu și a intrat în cușca lui, iar animalul l-a sfâșiat

Selfie-urile, mai periculoase decât rechinii. Unele țări au luat măsuri pentru a-i salva pe turiștii care își riscă viața pentru poze

Tinerii nu renunță la selfie-urile pe tren. Mărturiile unor adolescenți care au fost la un pas de moarte: „Mă stingea cu hanoracul”

Partenerii noștri