Live

Donald Trump se plânge că imunologul Anthony Fauci este mult mai popular decât el: Probabil e vorba de personalitatea mea

Data publicării:
Fostul președinte american Donald Trump. Foto: Guliver / Getty Images

După doar o săptămână de la mesajul publicat pe Twitter, potrivit căruia „purtarea măștii este un gest patriotic”, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, s-a arătat impresionat de un presupus medic care susține că măștile nu combat răspândirea COVID-19 și că ADN-ul extratereștrilor este utilizat în tratamente medicale, scrie The Guardian.

În timpul unui briefing de presă la Casa Albă, președintele american s-a plâns că imunologul Anthony Fauci este mult mai popular decât el și că este criticat pe nedrept în ceea ce privește modul în care gestionează criza coronavirusului.

"El este foarte popular. Este doar curios. Lucrăm împreună, dar pe mine de ce nu mă place nimeni? Probabil e vorba doar de personalitatea mea", a declarat Donald Trump, potrivit CNN.

De asemenea, Trump a lăudat din nou tratamentul cu hidroxiclorochina, în ciuda faptului că Administrația Alimentelor și Medicamentelor din Statele Unite (FDA) a interzis utilizarea acestui medicament, în luna iunie, după ce a stabilit că nu este eficient în a trata COVID-19, ba chiar pot pune în pericol sănătatea unora.

Potrivit BBC, liderul de la Casa Albă a declarat că medicamentul folosit în tratarea malariei a fost respins ca tratament anti-COVID doar pentru că el l-a recomandat. "Spun doar că, din punctul meu de vedere și pe baza nenumăratelor lecturi, cred că ar putea avea un efect pozitiv în stadiile incipiente".

Coronavirusul continuă să facă ravagii în SUA, unde, bilanțul deceselor a ajuns la 150.000 de morți. 

Editor: Cristina Iancu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Partenerii noștri