Live

Elon Musk vrea să renunțe la un obicei de dimineață despre care spune că este "groaznic" (CNBC)

Data actualizării: Data publicării:
Elon Musk. Foto: Win McNamee/ Getty Images

Miliardarul Elon Musk a vorbit recent despre obiceiurile pe care le are în viața de zi cu zi. El a povestit că primul lucru pe care-l face dimineața este să-și verifice telefonul și e-mailurile, dar a adăugat că trebuie să renunțe la acest obicei "groaznic", scrie CNBC.

Elon Musk a povestit în podcastul Full Send Podcast despre cum decurge o zi obișnuită din viaţa sa.

"Am un obicei prost - pe care bănuiesc că mulți oameni îl au - să-mi verific imediat telefonul [dimineața]", a spus Musk. "Este un obicei groaznic, de fapt", a adăugat el.

Musk declarase anterior pentru Auto Bild că primele 30 de minute ale zilei le petrece citindu-și e-mailurile. Acum, spune că vrea să înlocuiască acest obicei cu un antrenament.

"O să mă antrenez și o să fiu într-o formă mai bună. Așadar, voi schimba obiceiul de a mă uita imediat la telefon imediat ce mă trezesc cu un antrenament de cel puțin 20 de minute – apoi mă voi uita la telefon", a spus Musk.

Aproximativ 80% dintre utilizatorii de smartphone-uri își verifică telefoanele în primele 15 minute de la trezire, conform unui studiu IDC Research. În 2019, un studiu publicat în British Journal of Sports Medicine a arătat că exercițiile zilnice ușoare de dimineață au îmbunătățit memoria pe termen scurt, atenția și capacitatea de a lua decizii.

Musk, care se culcă de obicei în jurul orei 3 dimineața și se trezește la 9:30 dimineața, a spus că obiceiul său de a-și consulta în primul rând telefonul legat oarecum de o stare de anxietate. Vrea să se asigure că nu a ratat niciun mesaj urgent legat de compania sa în timp ce dormea. "Conduc SpaceX și Tesla, așa că, de obicei, există ceva ce s-a întâmplat peste noapte", a spus el.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

S-a declanșat o „cursă pe viață și pe moarte” care va transforma cu totul cea mai mare piață a mașinilor electrice din lume

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

Tesla recheamă aproape 4.000 de mașini Cybertruck din cauza pedalei de accelerație care se poate bloca în timpul mersului

Tesla va cere acţionarilor să restabilească pachetul de compensaţii de peste 55 de miliarde de dolari pentru directorul Elon Musk

Partenerii noștri