Live

Gestul făcut de prințul George care a creat controverse în toată lumea. Ce a făcut, sub ochii lui Kate

Data publicării:
Foto: Agerpres

Prințul George a fost filmat în timp ce se juca alături de sora lui, prințesa Charlotte și Ducesa de Cambrige. Imaginile au făcut înconjurul lumii, însă nu toată lumea a fost fericită când a văzut jucăria pe care o alesese micuțul prinț - un pistol.

Prințul William participa la o competiție de polo, în timp ce frumoasa lui soție se juca în soare, cu copiii cei mari ai cuplului. Prințul Louis, încă prea mic pentru o astfel de distracție, a rămas acasă.

Pe lângă pistol, prințul George a fost filmat jucându-se și cu o pereche de cătușe sau un cuțit, lucru normal având în vedere că prințul William a vorbit deja despre pasiunea micuțului pentru tot ce ține de munca de polițist.

Foto: Agerpres

Imaginile însă au stârnit o adevărată dezbatere pe Twitter, nu puțini utilizatori caracterizându-le drept „dezamăgitoare”.

„Am crezut că este un copil sensibil. Era mai bine să fi fost văzut jucându-se cu o mașinuță sau o minge de fotbal. Din păcate, membrii familiilor regale nu se vor schimba niciodată”, se arată într-un comentariu.

Au fost însă și utilizatori care au sărit în apărarea copilului, care nu făcea decât să se joace, spun aceștia: „Este doar un copil care probabil se joacă de-a hoții și vardiștii. Oamenii sunt atât de exagerați”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prințul Louis a împlinit șase ani. Fotografia făcută de Prințesa Kate cu ocazia aniversării celui mai mic dintre copiii săi

Regele Charles va merge la slujba de Paşte la capela de la Castelul Windsor. Kate, William și copiii lor nu vor fi prezenți

Kate și William le transmit un nou mesaj britanicilor. Ar putea fi ultima lor declarație pentru o lungă perioadă

"Vreau să se facă bine ca să fie acolo pentru copiii ei". Mesaje emoționante transmise de britanici prințesei Kate

Partenerii noștri