Live

Kim Jong Un, mândru de armata nord-coreeană, dar terifiat de coronavirus. Imaginile surprinse la ultimele exerciții militare

Data publicării:
Foto: KCNA

Cu o căciulă cu clape în stil rusesc, de culoare neagră, trasă pe cap, liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat în aceste zile mai multe teste militare ale armatei nord-coreene, potrivit agenţiei de presă nord-coreene KCNA. Kim Jong Un este flancat în fotografiile media oficiale de militari care poartă măști negre de protecție, informează Agerpres.

Foto: KCNA

Coreea de Nord şi-a închis frontierele şi a luat măsuri „drastice” în încercarea de a evita propagarea epidemiei de coronavirus pe teritoriul său.

Luna trecută, Coreea de Nord a executat un angajat guvernamental suspectat de coronavirus, acuzat de încălcarea regulilor de carantină. De asemenea, de teama coronavirusului, nord-coreenii au amenințat că vor împușca cetățenii chinezi care se apropie de frontiera dintre cele două state

Kim Jong Un „a supervizat un nou exerciţiu de tiruri cu artilerie cu rază lungă de acţiune”, conform KCNA.

La mai bine de un an de la eşecul celui de-al doilea summit între Kim Jong Un şi preşedintele american Donald Trump, Coreea de Nord continuă să acţioneze la dezvoltarea programelor sale de armament, apreciază experţii.

FOTO: KCNA

Rodong Sinmun, organul oficial al Partidului muncitorilor, la putere în Coreea de Nord, a publicat la rândul său fotografii în care sunt arătate rachete trase de lansatoare multiple cu patru tuburi de lansare.

Alte fotografii arată proiectile de calibru mai mic şi piese de artilerie trăgând salve.

Foto: KCNA

Editor web: M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Coreea de Nord a lansat încă o rachetă balistică „neidentificată” spre Marea Japoniei

Sora lui Kim Jong Un neagă că Rusia și Coreea de Nord fac schimb de arme: „E cea mai absurdă teorie. Nu sunt de vânzare”

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeană

Cel mai mare propagandist al lui Kim Jong Un a murit

Partenerii noștri