Live

O fată de 13 ani a găsit cardul mamei și a cheltuit 64.000 de dolari pe jocuri video

Data actualizării: Data publicării:
O fată de 13 ani a găsit cardul mamei și a cheltuit 64.000 de dolari pe jocuri video FOTO: Shutterstock

Părinții unei fete de 13 ani din provincia chineză Henan au avut un șoc imens când și-au dat seama că aceasta cheltuise 449.500 de yuani, adică aproape 64.000 de dolari, pe jocuri video.

Mama fetei a simțit că îi fuge pământul de sub picioare când a verificat contul și a constatat că mai avea doar 0,5 yuani din cei 449.500, bani pe care ea și soțul ei i-au economisit cu efort mare ani de zile. Și mai șocantă a fost descoperirea că vinovata era chiar fiica lor adolescentă, care a folosit cardul de debit al mamei pentru a-și alimenta dependența de jocuri video. Fata a epuizat contul de economii în aproximativ patru luni, dar a reușit să păstreze secretul ștergând tot istoricul operațiunilor bancare de pe telefon, potrivit South China Morning Post.

Descoperirea a fost făcută atunci când unul din profesorii fetei a observat că aceasta își petrecea prea mult timp pe telefon chiar și la oră și i-a anunțat mama. Femeia s-a gândit că ceva ar putea fi în neregulă și a început să analizeze în amănunt problema, dându-și seama imediat cam cât de gravă era situația.

Potrivit sursei citate, fata de 13 ani a cheltuit 330.000 de yuani pentru a cumpara jocuri și pentru a le dezvolta, precum și aproximativ 100.000 de yuani pentru a cumpăra jocuri pentru colegii de școala. Fata a spus că s-a simțit presată de colegi, care ar fi amenințat-o că le vor spune despre bani și jocuri părinților ei. Ca să le facă pe plac, le-a cumpărat și lor jocuri cu cardul mamei sale.

Mama fetei recunoaște că a făcut o greșeala atunci când i-a spus acesteia codul PIN, dar că a făcut asta pentru situația în care fata ar fi avut nevoie urgentă de bani pentru o situație neprevăzută. Nu și-a imaginat niciodată că fiica ei va epuiza contul de economii al familiei în doar patru luni.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hackerii susținuți de China devin tot mai periculoși. Marea Britanie și SUA trag un semnal de alarmă

China amenință după ce SUA au majorat tarifele vamale. „Să corecteze greşelile imediat”

Putin va merge în vizită oficială în China, la invitația lui Xi Jinping

Foreign Policy: SUA și China sunt la „marginea haosului”. Cele două superputeri se apropie periculos de mult de un război nuclear

Partenerii noștri