Live

O femeie care și-a închiriat apartamentul susține că a fost violată de primul ei client, care a promis că îi va face o „recenzie bună”

Data actualizării: Data publicării:
După ce a fost agresată sexual, femeia spune că s-a baricadat în dormitor, luând cu ea toate cuțitele din bucătărie și animalele ei de companie. Capturi foto: Facebook

O femeie din Londra care și-a dat spre închiriere apartamentul susține că a fost nevoită să se ascundă în camera ei după ce a fost violată de chiar primul ei client, care la plecare i-a spus că îi va face o „recenzie bună”, potrivit New York Post.

Presupusa victimă l-a acuzat pe Diego Dellarovere (43 de ani) că a violat-o în 2021 după ce s-a oferit să îi facă masaj. Când a reușit într-un final să scape de el, femeia s-a baricadat în dormitor, luând cu ea toate cuțitele din bucătărie și animalele de companie, un câine și o pisică.

Bărbatul s-a întors noaptea târziu și s-a dus să se culce într-o altă cameră. Dimineața, înainte să plece, Dellarovere i-ar fi spus femeii că îi va lăsa o „recenzie bună”.

Femeia a declarat pentru poliție că a vrut inițial doar să raporteze incidentul companiei Airbnb prin care bărbatul a închiriat apartamentul, dar apoi s-a decis să depună plângere, potrivit The Telegraph.

„M-am gândit apoi că el cel mai probabil îi va face din nou asta cuiva, așa că vreau ca numele lui să fie marcat”, a declarat femeia care locuia la acea vreme în Croydon, în sudul zonei metropolitane a Londrei.

Dellarovere, care lucrează ca designer grafic, a negat acuzațiile.

Editor : Raul Nețoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia ameninţă să lovească ţinte britanice atât în Ucraina, cât şi în alte ţări

Sadiq Khan câștigă în premieră al treilea mandat de primar al Londrei

Atac cu o sabie de samurai în Londra. Un copil de 13 ani a fost ucis după ce un bărbat a început să înjunghie oamenii la întâmplare

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violată ani la rând de propria mamă

Partenerii noștri