Live

O femeie care și-a lăsat copilul să moară în casă în timp ce ea era la cumpărături i-a vândut apoi hăinuțele pe Facebook

Data publicării:
Stacey Davis, mama care și-a lăsat copilul de 1 an să moară în casă în timp ce ea s-a dus la cumpărături FOTO:Profimedia Images

O mamă care și-a lăsat copilul de 1 an să moară în casă în timp ce ea s-a dus la cumpărături a vândut apoi hainele bebelușului ei mort pe Facebook.

Stacey Davis, de 35 de ani, l-a lăsat pe Ethan timp de 2 ore în pătuțul său, la o temperatură de 27 de grade Celsius, bebelușul având craniul fracturat.

Ea a fost condamnată săptămâna trecută la 2 ani de închisoare, după ce a recunoscut acuzația de cruzime împotriva copilului.

În timpul procesului s-a aflat că, după moartea lui Ethan, în 2018, Davis și-a scos la vânzare mai multe bunuri pe rețelele sociale, între care și hainele bebelușului mort, potrivit The Independent.

Potrivit anchetei, Davis, din Melksham, Wiltshire, Anglia, și-a lăsat copilul singur în casă, într-o cameră în care temperatura era ridicată. Când a revenit acasă, în loc să-și verifice copilul, a început să trimită mesaje unui prieten.

S-a dus în camera lui Ethan după de cel puțin 30 de minute, l-a descoperit inert în pătuțul lui și l-a dus la spital, dar acolo a fost declarat mort.

După examinarea post-mortem s-a constatat că bebelușul avea o fractură la craniu de 15 cm, însă cauza morții lui Ethan rămâne încă neclară.

Davis a fost condamnată la 2 ani de închisoare săptămâna trecută. Ea le spusese anterior polițiștilor că fiul ei a căzut și s-a lovit la cap, dar chiar dacă era rănit și suferea de durere, nu l-a dus la spital.

Criminalistul Nicola Anderson a constatat, de asemenea, că existau niveluri ridicate de canabis în părul lui Ethan. Mama lui a recunoscut apoi că fuma regulat drogul în apropierea lui Ethan.

Avocatul femeii, Mark Ashley, a spus că aceasta este un „exemplu clasic de depresie postnatală”. Ethan s-a născut prematur, prin cezariană și a necesitat imediat o intervenție chirurgicală la colon, ceea ce a însemnat o spitalizare de 2 luni pentru amândoi. Davis a avut apoi probleme de relație și dificultăți financiare și se lupta să se acomodeze cu Ethan, a mai spus Ashley.

„Ea a gestionat problemele într-un mod greșit – fuma canabis”, a mai precizat acesta.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

UE cere ca Facebook și TikTok să eticheteze postările deepfake generate cu AI, înainte de alegerile europarlamentare din iunie

Comisia Europeană deschide investigaţii împotriva Apple, Google şi Meta

Facebook și Instagram au picat în mai multe zone din lume. Utilizatorii nu se pot loga și nu primesc mesajele

Partenerii noștri