Live

Polițiștii au salvat o tânără care a fost ținută prizonieră în casa părinților zece ani. Starea în care se afla

Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

O adolescentă ar fi fost ținută prizonieră timp de 10 ani de către părinții ei și a fost salvată după ce poliția a primit o informație de la un vecin îngrijorat.

Tânăra de 19 ani a fost sechestrată în locuința părinților ei, din Tenterden, Marea Britanie, de când avea 9 ani, potrivit unui raport al poliției, relatează kentonline.co.uk.

Părinții fetei au fost arestați și mai multe instituții ale statului au început anchete.

Potrivit primelor investigații, acum zece ani, părinții și-au luat de la școală fata, care are nevoie speciale, și au dus-o acasă, iar de atunci nu a mai fost văzută.

„Fata era într-o stare foarte proastă atunci când a fost găsită și a fost dusă la o instituție specializată pentru a primi ajutor medical și psihiatric. Avem foarte multe întrebări cu privire la acest caz, despre cum s-a putut ajunge în această situație. În acești zece ani, fata nu a fost dusă la medic sau la stomatolog. Școala și serviciile sociale i-au pierdut complet urma”, a declarat o sursă apropiată anchetei pentru presa locală.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prințesa Kate şi-a făcut prima apariţie publică din acest an, după cinci luni de la diagnosticul de cancer

Medicul din București anchetat pentru că a uitat o compresă în corpul unei paciente, care apoi a murit, poate da din nou consultaţii

SUA, Marea Britanie şi Canada acuză Rusia de complot pentru a influenţa alegerile prezidenţiale din R. Moldova

Stenograme în dosarul exploziei de la Crevedia. Cum încercau angajații stației GPL să-și potrivească declarațiile de la audieri

Partenerii noștri