Live

Video Povestea copilului care își făcea temele pe stradă, la lumina unui bec. Un milionar vrea să-i schimbe viața

Data actualizării: Data publicării:

Un copil de 11 ani din Peru a impresionat până la lacrimi un milionar, după ce a fost surprins, lunile trecute, pe camerele de supraveghere, în timp ce își făcea temele pe stradă la lumina unui stâlp.

Victor Martin Angulo Cordova are 11 ani și locuiește în Moche, Peru. El a atras atenţia polițiștilor care monitorizează camerele de supraveghere din oraş, pentru că îşi făcea temele sub un bec de iluminat stradal.

Imediat după ce ofiţerii au văzut strădania copilului, imaginile şi povestea din spatele lor au devenit publice pe reţelele de socializare şi în publicaţiile locale, relatează Adevărul.

Familia lui Victor nu avea electricitate, dar băiatul era hotărât să înveţe, pentru a putea deveni un poliţist care „să lupte împotriva corupţiei, a hoţilor şi a drogurilor”.

Prima persoană care a sărit în ajutorul băiatului a fost chiar primarul oraşului, Arturo Fernandez Bazan, care i-a adus copilului un pachet cu diferite lucruri necesare pentru şcoală şi i-a ajutat familia pentru a semna actele necesare, în aşa fel încât să poată beneficia de electricitate.

Foto: instagram.com/jacob_mubarak87

Ulterior, Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, un milionar de 31 de ani, importator de ciocolată din Bahrain, a decis să reconstruiască căminul modest al lui Victor, să o ajute pe mama copilului să înfiinţeze o mică afacere şi să-i ofere 2.000 de dolari băiatului sărman.

Mubarak a a spus că el nu ar fi avut aceeaşi voinţă de a studia, aşa că a decis să călătorească din ţara sa, Bahrain, în Peru, pentru a-l cunoaşte personal pe Victor.

Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak și Viktor, pe stradă, în aceeași poziție în care copilul din Peru a fost surprins făcându-și temele.

Băiatatul a spus că are mulţi colegi de clasă care sunt în aceeaşi situaţie ca el, iar milionarul a promis că va renova şi va extinde şcoala acestora.

Omul de afaceri a povestit că și viața lui fost marcată de lipsuri materiale, iar unii dintre prieteni săi au murit din cauza drogurilor şi a activităţilor criminale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

20% dintre tinerii români nici nu învață, nici nu muncesc. "E un mit periculos, că avem prea mulți studenți. Suntem într-un mare risc"

Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală

Clasa de mijloc a dispărut complet: O țară care avea cândva economia cu cea mai rapidă creștere din lume este acum în colaps

"Bătrânii României au ajuns rău de tot". Mii de pensionari stau la cozi la CAR ca să poată trăi de la o lună la alta

Partenerii noștri