Live

Român din Germania condamnat la închisoare pentru că a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Un român de 41 de ani, stabilit în Germania, la Düsseldorf, de aproape 20 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru că a încercat de mai multe ori să se sinucisă în gara centrală din oraș.

Dorian G. a vrut de câteva ori să se arunce în fața trenurilor care soseau pe linia 13, dar a fost salvat de fiecare dată de angajați sau pasageri, potrivit Express.de.

Potrivit sursei citate, bărbatul este în Germania încă din 2010, dar nu a reușit să se adapteze. În ultima perioadă nu a mai avut loc de muncă și nici locuință. De asemenea, Dorian nu învățase limba germană și era alcoolic. După fiecare tentativă de suicid a fost internat la psihiatrie, dar externat după câteva zile.

După ultima tentativă, societatea de transport feroviar l-a dat în judecată pentru punerea în pericol a circulației feroviare de cel puțin două ori. Pentru că a ripostat în momentul reținerii, Dorian a mai fost acuzat și de ultraj.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul a încercat să se sinucidă prima oară după ce a aflat că fosta iubită s-a căsătorit cu un alt bărbat, apoi pentru că nu reușea să se angajeze.

Dorian G. va petrece în închisoare cel puțin 9 luni. La pronunțarea pedepsei, el a declarat că în acest timp va urma cursuri de limbă germană, că își va căuta loc de muncă și este decis să renunțe la alcool și să se îndrepte.

Editare: D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

„Democraţia este ameninţată”. Reacția lui Scholz după ce un europarlamentar german a fost atacat în timp ce lipea afișe

„Extremiștii sunt complet dezinhibați și ne consideră vânat”. Un europarlamentar german, bătut cu sălbăticie în timp ce lipea afișe

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Partenerii noștri