Live

Soția dictatorului sirian Bashar al-Assad este bolnavă de cancer

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Twitter/Syrian Presidency

Soția dictatorului sirian Bashar al-Assad suferă de cancer la sân în stadiu incipient și este tratată cu ajutorul chimioterapiei. Președinția siriană a publicat pe Twitter o imagine cu Asma al-Assad la o ședință de tratament, însoțită de soțul ei.

„Cu putere, încredere și credină, doamna Asma al-Assad începe primul stadiu al tratamentului pentru o tumoare malignă la sân, care a fost descoperită din timp”, a transmis președinția.

Acestea sunt singurele detalii făcute publice despre afecțiunea de care suferă Asma al-Assad, însă din imaginea postată pe Twitter și Facebook se vede că aceasta merge la chimioterapie. Soția britanică a dictatorului sirian împlinește sâmbătă 43 de ani și este căsătorită cu Bashar al-Assad din anul 2000.

Cei doi au împreună o fiică și doi băieți.

Născută și crescută în Marea Britanie, Asma al-Assad, soția președintelui sirian Bashar al-Assad, era privită drept o rază de speranță pentru poporul din Siria. Acest lucru s-a schimbat radical în ultimii ani. Alma al-Assad a fost supranumită „Prima Doamnă a Iadului” și este acuzată că susține atrocitățile comise de soțul ei, că trăiește într-un lux greu de imaginat, în timp ce milioane de sirieni părăsesc țara, îngroziți de războiul civil care le-a ucis rude și prieteni.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciprul se alătură țărilor UE care vor repatrierea refugiaților sirieni

Cum se tratează cancerul vezicii biliare

Un medic și-a administrat propriul tratament pentru cancer cerebral. La un an după, boala nu a recidivat

Cercetătorii au descoperit o legătură între dietă și apariția cancerului. Boala ar putea fi prevenită printr-un test simplu

Partenerii noștri