Live

Un avion al companiei Egyptair cu destinaţia Moscova a revenit la Cairo după găsirea unui mesaj de ameninţare

Data actualizării: Data publicării:
Un avion al companiei Egyptair cu destinaţia Moscova a revenit la Cairo după găsirea unui mesaj de ameninţare.

Un avion Airbus A220 al companiei aeriene naţionale egiptene Egyptair ce zbura pe ruta Cairo-Moscova a revenit miercuri de urgenţă pe aeroportul de plecare după ce pe un scaun al avionului a fost găsit un bilet scris cu un mesaj de ameninţare, relatează agenţiile Reuters şi EFE.

Anunţul a fost făcut de compania aeriană, care a mai menţionat că autorităţile competente iau măsurile necesare, fără a preciza conţinutul mesajului sau alte detalii.

Incidentul survine la şase ani după ce un avion Airbus A321 al companiei ruse Kogalymavia, care zbura între staţiunea egipteană Sharm-el-Sheikh şi oraşul rus Sankt Petersburg, a explodat în aer, atentat revendicat de ramura egipteană a grupării Stat Islamic şi în urma căruia toate cele 224 de persoane aflate la bordul avionului au murit.

După acel atentat, guvernul de la Moscova a suspendat zborurile către Egipt, cursele aeriene între Rusia şi destinaţiile egiptene Sharm-el-Sheikh şi Hurghada fiind reluate abia anul acesta în august.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion rusesc și unul american, filmate unul lângă celălalt deasupra Strâmtorii Bering

10 români au fost evacuați din Fâșia Gaza în ultimele două zile. Anunțul MAE

„Băieții noștri au obținut trofee”. Cu sute de mii de morți pe front, Putin face paradă cu tancurile occidentale capturate în Ucraina

Un avion F-16 s-a prăbuşit într-un parc naţional din SUA, aproape de locul în care s-a desfășurat primul test al bombei atomice

Partenerii noștri