Live

Un avion medical va pleca spre Rusia în această noapte pentru a-l transporta pe Navalnîi în Germania

Data publicării:
Foto: Facebook/Alexei Navalnîi

Un avion medical urmează să decoleze din Germania la miezul nopţii (22.00 GMT) spre Rusia, cu obiectivul de a-l transporta pe opozantul Aleksei Navalnîi, care în prezent este în comă, la Berlin, a anunţat joi seară ONG-ul german care a închiriat aparatul de zbor, relatează AFP, citată de Agerpres.

Vom trimite la miezul nopţii un avion-ambulanţă cu echipament medical şi specialişti cu care Navalnîi va putea fi adus în Germania, a declarat preşedintele ONG-ului Cinema for Peace, Jaka Bizilj.

El a precizat că speră să obţină acordul diferitelor autorităţi în cursul serii de joi pentru a putea încheia cu bine întreaga operaţiune.

Aleksei Navalnîi, una dintre cele mai cunoscute figuri ale opoziției din Rusia și un critic constant al președintelui Vladimir Putin, a ajuns la spital, în această dimineață, în stare de inconștiență, suspiciunea fiind că a fost otrăvit.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ucrainenii au distrus vânătorul rusesc de mine Proiect 266-M Kovroveţ: "Încă o zi proastă pentru flota rusă de la Marea Neagră"

"Se pregătește un mare haos". Mii de luptători ruși au ajuns în zece baze din Libia, stârnind îngrijorări cu privire la planul Moscovei

Zelenski: "Partenerii noștri se tem că Rusia va pierde acest război". Cum a argumentat liderul de la Kiev această declarație

Atac masiv al rușilor, explozii în Kiev și Crimeea. Apărarea aeriană ucraineană spune că a distrus toate dronele lansate

Partenerii noștri