Live

Un bărbat a murit mâncat de 40 de crocodili, după ce a căzut în incinta animalelor

Data publicării:
Îngrijitorul nu a avut nicio șansă după ce a căzut în incinta crocodililor. Foto: Profimedia

Un bărbat din Cambodgia a fost mâncat de circa 40 de crocodili dintr-o crescătorie, după ce a căzut în incinta reptilelor, a anunţat poliţia locală.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, încerca să scoată un crocodil din cuşca sa, când reptila a apucat bățul pe care victima îl ținea în mână și l-a tras înăuntru, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Ceilalți crocodili din incintă l-au atacat apoi pe bătrâns şi i-au sfâşiat corpul.

„În timp ce încerca să scoată un crocodil dintr-o cuşcă dedicată depunerii ouălor, crocodilul i-a atacat băţul, făcându-l pe bărbat să cadă în incintă”, a declarat Mey Savry, şeful poliţiei din Siem Reap (nord-vest).

„Alţi crocodili s-au năpustit apoi asupra lui până când a murit”, a explicat el, adăugând că resturi ale corpului bărbatului au fost găsite acoperite de muşcături.

În 2019, o fetiţă de doi ani a fost devorată de mai mulţi crocodili de la o crescătorie de reptile, tot în Siem Reap, a adăugat Mey Savry.

Mai multe crescătorii de reptile s-au deschis în apropierea acestui oraş turistic din nord-vestul Cambodgiei, considerat poarta de acces către complexul de temple Angkor.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Designera de lux care a făcut genți pentru Victoria Beckham și Salma Hayek a fost condamnată la închisoare pentru contrabandă

Un bărbat din SUA a murit după ce a fost mușcat de un monstru Gila

Un copil de 9 ani a murit de gripă aviară în Cambodgia. Autoritățile avertizează populația să fie vigilentă

„Este ca și când ai lucra într-o închisoare în flăcări”. Condițiile inumane în care se muncește în fabricile de cărămidă din Cambodgia

Partenerii noștri