Live

Un fotomodel din Rusia și-a ucis soțul când acesta a venit acasă cu o altă femeie și i-a cerut să le facă de mâncare

Data publicării:
Lilia Sudakova FOTO: Instagram

Lilia Sudakova, fotomodel de top din Rusia, a fost acuzată că și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie, într-o criză de gelozie.

Lilia Sudakova, 26 de ani, l-a ucis pe Serghei Popov, 28 de ani, când acesta ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un un bar și i-a cerut să gătească pentru amândoi. Lilia riscă până la 15 ani de închisoare, potrivit presei din Rusia.

Mama tinerei, Irena Sudakova, spune că aceasta a fost mult timp o victimă a abuzurilor soțului ei și că a acționat din instinct de autoapărare.

Lilia Sudakova a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Rusia, dar și în reviste din Italia, China și Japonia și a promovat un brand de îmbrăcăminte de lux din Rusia.

După incident, tânăra a chemat o ambulanță și Popov a fost dus de urgență la spital, unde a murit.

Ea a mărturisit că și-a înjunghiat soțul cu care era căsătorită de patru ani după ce acesta a venit acasă cu femeia cunoscută în bar și i-a cerut să le facă de mâncare. Mama suspectei spune că soțul acesteia era beat și că a lovit-o. Insistă, însă, că nu a vrut să-l omoare și că totul a fost un accident.

După ce i-a cerut să facă de mâncare, bărbatul ar fi părăsit încăperea, dar s-a întors și s-a repezit spre soția lui, în momentul în care aceasta tăia legumele pentru o salată. „În acel moment, ea a ridicat mâna și i-a înfipt accidental cuțitul”, a declarat pentru presa din Rusia mama modelului.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prima arestare după demiterea lui Șoigu. Un șef din Ministerul Apărării rus este acuzat de luare de mită

Putin va merge în vizită oficială în China, la invitația lui Xi Jinping

The Economist: De ce tot mai multe rusoaice par dornice să se mărite cu bărbați din China. Se plâng că rușii sunt bețivi și leneși

BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

Partenerii noștri