Live

Un primar beat s-a prefăcut mort, în sicriu, atunci când poliția l-a prins la băut cu prietenii, în timpul carantinei

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Policía Nacional del Perú

Un primar din Peru s-a prefăcut mort atunci când polițiștii au vrut să-l aresteze pentru că a încălcat restricțiile de deplasare și s-a dus la băut cu prietenii.

Primarul orașului Tantara, Jaime Ronaldo Urbina Torres, a ieșit la băut cu prietenii, când agenții poliției naționale au venit în control. A încercat să se ascundă într-un sicriu, astfel încât poliția a crezut, în primă fază, că este mort din cauza Covid-19. Şi prietenii lui au procedat la fel, relatează La Pandereta.

Însă „trucul” primarului nu a ținut foarte mult, fiind încătușat și acuzat de încălcarea regulilor de distanțare socială. Ulterior, în presa locală a apărut poza cu primarul într-un sicriu deschis, cu o mască pe față.

Presa locală nu a precizat unde a avut loc „petrecerea” și cum de primarul și prietenii lui au avut la dispoziție sicriele.

Peru a intrat în carantină în urmă cu 66 de zile, iar în tot acest timp primarul Torres a fost criticat de localnici pentru lipsa de implicare în luarea unor măsuri de siguranță pentru populație. Ar fi stat doar 8 zile în oraș în perioada de carantină și nu a dispus organizarea unor centre de carantină sau măsuri de control pentru populație.

În Peru au fost înregistrate peste 100.000 de cazuri de Covid-19 și 3.024 de decese.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri