Live

Un român din Italia s-a dat drept milionar și a pus la cale un plan prin care să fure un ceas de colecție, de 120.000 de euro

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Un român de 56 de ani care trăiește de ani buni în Italia, fără domiciliu și loc de muncă, a pus la punct un furt în urma căruia s-ar fi putut îmbogăți. Bărbatul s-a dat drept milionar și colecționar de ceasuri și a fost foarte aproape de a fura un ceas de 120.000 de euro.

La sfârșitul săptămânii trecute, românul de 56 de ani a văzut pe internet, pe un site specializat, un anunț de vânzare pentru un ceas de colecție în valoare de 120.000 de euro. L-a contactat pe proprietar și dându-se drept un om de afaceri foarte bogat și colecționar de obiecte de valoare și-a dat întâlnire cu acesta în holul unui hotel de lux din Roma pentru a încheia tranzacția, potrivit cinquequotidiano.it.

Românul s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea în urma căreia spera să fure ceasul, dar toate planurile lui au fost date peste cap de fiul proprietarului care a venit și el la întâlnire.

În prima parte a întâlnirii, vânzătorul și „cumpărătorul” au vorbit despre ceasuri și despre cât de pasionați sunt amândoi să colecționeze obiecte rare, apoi au admirat prețiosul ceas.

Într-un moment de neatenție, românul a încercat să înlocuiască cutia cu ceasul cu o alta, goală. Vânzătorul nu a observat mișcarea, însă fiul acestuia a fost pe fază și a acționat.

Fiind prins asupra faptului, hoțul a rupt-o la fugă, dar a fost oprit înainte de a părăsi hotelul. Românul a fost preluat de carabinieri, apoi arestat pentru tentativă de tâlhărie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un hoț a intrat într-o casă ca s-o jefuiască, dar l-a ajuns oboseala și a adormit în patul proprietarilor, la Roma

Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Un român se îmbrăca în Mickey Mouse ca să jefuiască familiile pe străzile din Bologna. O avea alături și pe Minnie Mouse

Partenerii noștri