Live

Un tânăr din SUA care a fost înțepat de albine de 20.000 de ori s-a trezit din comă

Data actualizării: Data publicării:
Austin Bellamy, 20 de ani, curăța un copac când a fost atacat și înțepat de 20.000 de ori de albine FOTO: Shawna Carter

Un tânăr de 20 de ani din Ohio a ieșit din comă, dar încă luptă să supraviețuiască, după ce a fost înțepat de albine de peste 20.000 de ori și a înghițit mai multe insecte care l-au atacat.

Săptămâna trecută, Austin Bellamy, 20 de ani, curăța un copac în care era un stup de albine despre care nu știa. În timpul operațiunii a deranjat stupul, iar mii de albine africane l-au atacat acoperindu-i cu totul capul, gâtul, umerii și o parte din bust, a declarat mama lui, Shawna Carter, pentru presa locală citată de Spiegel.

„Părea că era acoperit cu o pătură neagră pe cap gât și pe brațe brațe”, a spus femeia.

Bellamy s-a urcat în copac ca să-i taie ramurile prea mari sau uscate vineri dimineață, în timp ce bunica și unchiul îl supravegheau de jos. Fără să-și dea seama, a atins stupul iar roiul uriaș de albine a zburat afară și l-a atacat.

„A început să strige: Ajutor! Ajutați-mă! Ajutor!”, a spus bunica tânărului. Ea și unchiul lui Bellamy au fost, de asemenea, atacați de insecte și nu au putut să intervină.

Pompierii au intervenit imediat și au reușit să-l coboare pe tânăr din copac.

Bellamy a fost dus cu un elicopter la Centrul Medical Universitar din Cincinnati, în timp ce bunica și unchiul lui au fost internați la un spital apropiat.

Tânărul a fost plasat în comă indusă și a primit tratament.

Mama a aflat de la medicii că Austin ar fi fost înțepat de albine de aproximativ 20.000 de ori. Ea a inițiat o strângere de fonduri pentru a putea acoperi cheltuielile medicale care sunt foarte ridicate.

Femeia a mai povestit pentru presa locală că medicii au „aspirat” albine din Austin până duminică.

Bellamy s-a trezit din comă miercuri, dar rămâne în spital, pentru că starea lui nu este deocamdată stabilă și mai necesită tratamente.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

Percheziții în Satu Mare după ce Poliția a primit sesizări că 350 de familii de albine ar fi murit din cauza pesticidelor

Fraudă cu stupi de albine. Fonduri europene de 100.000 de euro accesate în baza a sute de documente false. Cum funcționa mecanismul

Apicultorii vor primi bani de la stat. Ce condiții trebuie să respecte

Partenerii noștri