Live

Ursul împins de foame la 1.500 km de „casă” va primi hrană și asistență medicală: „Nu acordă deloc atenție oamenilor”

Data publicării:
Foto: Captură YouTube/ Siberian Times

Ursul înfometat, care a mers 1.500 de kilometri în căutarea hranei și a ajuns pe străzile unui oraș siberian, va primi hrană și asistență medicală.

Andrei Korobkin, șeful Departamentului de Stat pentru Faună, a declarat pentru un site local, citat de CNN, că o echipă de experți se va deplasa în orasul Norilsk, iar ursul va fi examinat pentru a fi identificate eventuale afecțiuni interne sau traumatisme fizice. De asemenea, specialiștii vor aduce și provizii, dar și medicamente care să-in restabilească ursului starea de sănătate și vitalitate.

 

Irina s-a declarat foarte afectată de această apariție. „Este atât de înfometat încât abia mai poate să clipească, să își țină ochii deschiși și să meargă. S-a întins la pământ și s-a odihnit o bună bucată de vreme, după care a traversat strada și a intrat în zona industrială”, a spus Irina.

Înainte de a ajunge la Norilsk, ursul a traversat și localitatea Talnakh, unde mai mulți localnici l-au filmat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Preotul care a oficiat parastasul lui Navalnîi a fost dat afară din biserică și nu mai are voie să slujească timp de trei ani

Putin îi ceartă pe guvernatorii care nu evacuează zonele afectate de inundații. Localnicii se tem de jafuri și nu pleacă din casele lor

Putin trimite oficiali cu elicopterul în regiuni izolate, printre reni, ca să fie votat anticipat: „În total, au votat patru alegători”

Accesul mamei şi avocaţilor lui Navalnîi la cadavrul acestuia, refuzat pentru a treia zi la rând. „Nu au fost lăsați să intre”

Partenerii noștri