Live

Foto Orlando Bloom a venit în Republica Moldova pentru a ajuta copiii refugiați din Ucraina

Data publicării:

Orlando Bloom a venit în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul actor pe Instagram.

Orlando Bloom a mers în Republica Moldova, impresionat de drama refugiaților ucraineni. Celebrul actor ajută copiii refugiați din Ucraina, în colaborare cu UNICEF.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit un refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi," a scris Orlando Bloom pe Instagram.

Actorul a fost desemnat în 2009 ambasador UNICEF.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Acţiunile de spionaj ale Rusiei nu vor împiedica sprijinul NATO pentru Ucraina, afirmă Stoltenberg

Putin vrea cu orice preț cucerirea Ceasiv Iar. Peste 20.000 de soldați ruși încearcă să ia cu asalt localitatea din estul Ucrainei

38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl. Zelenski: „Radiațiile nu au granițe. Centrala Zaporojie trebuie să fie eliberată”

Grecia și Spania spulberă speranțele lui Zelenski pentru noi baterii Patriot. Doar România, Olanda și Polonia mai dețin sistemele în UE

Partenerii noștri