Live

Galerie Foto Separatiștii proruși din Lugansk au tras un obuz într-o grădiniță plină de copii

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: Telegram/ Ostanii Blockpost

O grădiniță din localitatea Stanțî Lugansk a nimerit sub focul artileriei separatiștilor din Donbas, după un schimb de focuri început în această dimineață între separatiști și forțele guvernamentale. 

Coform informațiilor publicate de presa de la Kiev, unul dintre obuzele lansate de separatiștii proruși a nimerit într-o grădiniță. Din datele preliminare, în momentul atacului în grădiniță se aflau copii și educatori. Două dintre cadrele didactice au fost rănite la nivelul capului. La fața locului s-au deplasat serviciile de urgență și au reușit să evacueze în siguranță copiii. 

Atacul de artilerie a început la ora 9 dimineața, după ce separatiștii au acuzat forțele guvernamentale că au deschis focul de mai multe ori, iar în decursul zilei de ieri, un membru al Poliției Naționale din Donețk ar fi fost împușcat de un lunetist ucrainean. De asemenea, în urma atacului, jumătate din localitate a rămas fără electricitate. Forțele armate guvernamentale au reușit să evacueze civilii de pe raza acțiunilor militare, în buncăre. 

Editor : Alexandru Rotaru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ucrainenii au distrus vânătorul rusesc de mine Proiect 266-M Kovroveţ: "Încă o zi proastă pentru flota rusă de la Marea Neagră"

Zelenski: "Partenerii noștri se tem că Rusia va pierde acest război". Cum a argumentat liderul de la Kiev această declarație

Atac masiv al rușilor, explozii în Kiev și Crimeea. Apărarea aeriană ucraineană spune că a distrus toate dronele lansate

Războiul din Ucraina scoate la iveală defectele și slăbiciunile unora dintre cele mai sofisticate arme americane

Partenerii noștri