Live

Mike Pompeo se întâlneşte cu Serghei Lavrov la Washington. Vor discuta despre controlul armelor și situațiile din Siria și Ucraina

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Secretarul de Stat american Mike Pompeo urmează să aibă marți, la Washington, o întrevedere cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a informat Departamentul de Stat al SUA, relatează site-ul agenției Reuters.

În urma negocierilor, care vor avea loc la ora locală 10.30 (ora României 17.30), cei doi oficiali vor susține o conferință de presă comună.

Potrivit unor surse citate de The Washington Post, Mike Pompeo și Serghei Lavrov urmează să discute despre relațiile bilaterale, controlul armelor și situațiile din Siria și Ucraina.

Ultima vizită oficială efectuată de Serghei Lavrov a avut loc în 2017. În timpul vizitei, acesta a avut o întrevedere cu președintele american Donald Trump.

Sursa: Mediafax

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ucrainenii au distrus vânătorul rusesc de mine Proiect 266-M Kovroveţ: "Încă o zi proastă pentru flota rusă de la Marea Neagră"

La doar 17 ani, o fată și-a luat doctoratul în medicină

"Se pregătește un mare haos". Mii de luptători ruși au ajuns în zece baze din Libia, stârnind îngrijorări cu privire la planul Moscovei

Campanie electorală plină de jigniri în SUA. Biden și Trump se insultă reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fără margini”

Partenerii noștri