Live

O femeie, arestată pentru că i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, i-a spart casa și a făcut o baie în cada lui

Data publicării:

O femeie din Arizona, SUA, a fost arestată și acuzată că l-a urmărit și hărțuit pe un bărbat pe care îl cunoscuse online. Jacqueline Ades i-a trimis acestuia peste 65.000 de mesaje, în decursul a câteva luni, uneori peste 500 de mesaje într-o singură zi, și i-a spart casa, scrie ABC News.

Cei doi se cunoscuseră pe un site de dating și au ieșit la o întâlnire, în 2017. După prima întâlnire, femeia a început să îl hărțuiască zilnic pe bărbat cu sute de mesaje. Anul trecut, când bărbatul era plecat din țară, el a văzut pe imaginile filmate de camerele de supraveghere de acasă că Ades intrase în locuința lui, așa că a sunat la poliție.

„Când au ajuns la locuința acestuia, polițiștii au găsit-o pe Ades în cadă, făcând baie”, a declarat poliția din Arizona, într-un comunicat.

La perchezițiile efectuate în mașina tinerei de 31 de ani, polițiștii au găsit un cuțit de măcelărie, pe bancheta din față a autoturismului. Femeia a fost arestată și acuzată de intrare prin efracție în casa bărbatului.

Ea îi trimisese inclusiv mesaje de amenințare acestuia, în care îl avertiza că „ceva rău s-ar putea întâmpla” sau că „ar vrea să îi poarte organele și să facă baie în sângele lui”.

„Să nu încerci vreodată să mă părăsești. O să te ucid. Nu vreau să fiu o criminală”, i-a scris Ades într-un alt mesaj.

Inițial, ea le-a spus polițiștilor că este soția celui pe care îl hărțuia, însă ulterior și-a recunoscut faptele, dar a afirmat că nu intenționa să îi facă rău bărbatului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Refugiaţii palestinieni din Rafah au scris pe corturi mesaje de mulțumire pentru studenții care protestează în campusurile americane

Peste 100 de tornade au devastat centrul Statelor Unite în ultimele trei zile. Cinci morți și zeci de răniți

După SUA, și Polonia îi cere lui Olaf Scholz să trimită Ucrainei rachete Taurus

Mahmoud Abbas, apel disperat către SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra oraşului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

Partenerii noștri