Live

Prima reacție a Melaniei Trump, după ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din SUA

Data actualizării: Data publicării:
Melania Trump se arată dezamăgită de bârfele și acuzațiile false care i s-au adus în ultimii ani în calitate de prima doamnă a SUA. Foto: GettyImages

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a reacționat pe Twitter la mai bine de 24 de ore după ce proiecțiile media au arătat că Donald Trump a pierdut cursa pentru un nou mandat la Casa Albă.

Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal - nu ilegal - trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea.

Surse citate de CNN spuneau, înainte de acest tweeet, că Melania Trump ar fi încercat să-l convingă pe președintele în exercițiu să-și accepte public înfrângerea.

Potrivit proiecțiilor, candidatul democrat Joe Biden a adunat peste 270 de voturi electorale, numărul minim care să-i asigure alegerea.

Trump a contestat însă acest rezultat și face acuzații de fraudă la vot, chiar dacă, potrivit Comisiei Electorale Federale, nu există dovezi în acest sens.

El a anunțat că echipa sa de campanie va merge începând de luni în instanță pentru a contesta numărarea voturilor pe care le consideră „ilegale”.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prima dezbatere prezidențială americană va avea loc, în premieră, în iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

Republicanii fac scut în jurul lui Trump. Mike Johnson a venit să-l sprijine la procesul penal de la New York

Sondaj: Donald Trump, învingător în 5 state-cheie la alegerile din noiembrie. De ce pierde procente Joe Biden 

Partenerii noștri