Live

VIDEO. Robert De Niro l-a înjurat pe Trump în direct la TV. Cum a reacționat publicul

Data actualizării: Data publicării:

Actorul Robert de Niro a fost ovaţionat, duminică seară, la gala premiilor Tony, pentru afirmaţia „Fuck Trump” făcută în discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, care a primit un trofeu onorific. Delay-ul transmisiunii directe făcută de CBS a permis postului de televiziune să cenzureze audio declaraţia actorului, scrie News.ro.

Pe scena Radio City Music Hall, De Niro şi-a arătat din nou dezaprobarea faţă de prezedintele american Donald Trump. Publicul l-a ovaționat frenetic pe actor, ridicându-se în picioare și aplaudându-l.

Telespectatorii CBS nu au auzit însă expresia obscenă, pentru că sistemul de întârziere a transmisiunii cu zece secunde a permis CBS să îl cenzureze audio.

CBS a confirmat că De Niro s-a abătut de la scenariul show-ului când a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe Bruce Springsteen, care a susţinut un scurt recital.

„Comentariile domnului De Niro au fost neaşteptate şi necertificate. Limbajul injurios a fost şters din transmisiune”, a transmis postul într-un comunicat citat de Variety.

Din cauza unor astfel de incidente şi a amenzilor date de Federal Communications Commission, reţelele americane de televiziune şi radio au optat pentru o întârziere a transmisiunilor directe cu cinci secunde sau mai mult.

Musicalul „The Band's Visit”, favoritul criticilor, a primit cele mai multe trofee - 10 - la gala premiilor Tony, care a avut loc duminică seară la New York.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri