Live

„Tancul care fuge cu fundul în flăcări”. Reacția tragicomică a unor ruși după ce tancul în care se aflau e lovit în plin de o rachetă

Data publicării:
Momentul în care un tanc al armatei ruse e lovit de o rachetă antitanc trasă de ucraineni. Captură gif: Twitter/Special Kherson Cat

Pe rețelele sociale a apărut o înregistrare care arată reacția echipajului unui tanc rusesc după ce blindatul e lovit în plin de o rachetă antitanc trasă de ucraineni. Imaginile au fost surprinse pe frontul de la Vuhledar, devenit de câteva zile, noul „punct fierbinte” al luptelor din Donbas.

Imaginile, surprinse de o dronă, arată un tanc care se deplasează pe un câmp presărat de vehicule blindate distruse ori abandonate. La un moment dat, o rachetă antitanc lovește tancul în plin.

Tancul trage aproape imediat cu tunul în direcția de unde a fost lansată racheta și părăsește zona cu partea din spate în flăcări, ceea ce l-a făcut pe un utilizator Twitter să comenteze: „Tanc rusesc fuge de pe frontul de la Vuhledar cu fundul în flăcări”.

După ce tancul mai parcurge câteva sute de metri în acest fel, în apropierea sa are loc o nouă explozie - produsă, cel mai probabil de un obuz de artilerie. În cele din urmă, tancul rusesc se oprește și e rapid abandonat de către echipaj.

Editor : Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un rus care și-a vopsit părul în mai multe culori a fost amendat pentru „discreditarea armatei”

Medvedev îl amenință pe Zelenski: „Ar trebui lichidat după capitularea Kievului. E o țintă militară legitimă pentru noi”

Rușii anunță că au cucerit un sat din Luhansk și susțin că au ocupat poziții mai bune în regiune

Cel puțin 12 morți și 55 de răniți în Ucraina, în urma atacurilor rusești din ultimele două zile

Partenerii noștri