Live

Trump: „Kim Jong-Un și cu mine ne-am îndrăgostit”

Data publicării:

Președintele american Donald Trump le-a făcut o mărturisire susținătorilor săi, în timpul unui discurs în Wheeling, West Virginia. După ce a fost criticat adeseori pentru laudele aduse dictatorului nord-coreean Kim Jong-Un, Donald Trump a dus lucrurile mai departe.

„Eu îl plac, el mă place pe mine. Cred că asta e OK. Am voie să spun asta?”, a început președintele american să vorbească despre relația politică tumultoasă cu Kim Jong-Un, pe care ba l-a lăudat, ba l-a insultat numindu-l „omul-rachetă”.

Vorbind despre întâlnirea dintre cei doi la summitul de la Singapore, Donald Trump aproape i-a făcut o declarație de dragoste lui Kim Jong-Un.

„Coreea de Nord era o problemă mare, foarte mare. Și știți ce e interesant? Când ne-am întâlnit eram amândoi duri și a fost un du-te vino, apoi ne-am îndrăgostit. Vorbesc serios. Mi-a trimis scrisori frumoase și sunt scrisori grozave. Ne-am îndrăgostit. Acum vor spune că e îngrozitor că am spus asta, că e neprezidențiabil. Dar e simplu să fii prezidențiabil. Dacă nu aș spune asta, am avea doar 2.000 de oameni care ar sta într-un colț la aceste întâlniri”, a declarat Donald Trump.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O melodie de propagandă lansată de Kim Jong Un a devenit virală pe TikTok. Care e mesajul din spatele cântecului: „E periculos”

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri