Live

O româncă i-a venit de hac unui hoț agresiv la Milano

Data publicării:
Foto: Shutterstock

O româncă în vârstă de 52 de ani a fost victima unei tentative de jaf la Milano. Deloc intimidată, ea a opus rezistență hoțului, care era un infractor cunoscut pentru agresivitatea sa.

Foto: Shutterstock

 

Credea că și-a găsit prada perfectă, în schimb s-a ales și cu nasul spart, și cu o pereche de cătușe. Un bărbat în vârstă de 29 de ani, de cetățenie marocană, cunoscut de forțele de ordine pentru comportamentul său agresiv, a fost arestat vineri seară în Milano cu acuzația de tentativă de jaf, scrie presa locală.

Potrivit carabinierilor, răufăcătorul ar fi agresat o româncă în vârstă de 52 de ani încercând să o jefuiască. Victima, deloc împresionată de intenția marocanului, a început să-l lovească în mod repetat cu geanta de umăr. Tânărul a încercat chiar să scape din mâna femeii mușcând-o de un braț. Bărbatul a fost arestat la scurt timp după întâmplare.

Citiți și: 

Serie de jafuri în Milano. Un român a murit

Bătrânul de 79 de ani atacat brutal la Milano de un român e în comă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat prins de jandarmi în timp ce încerca să jefuiască un cetăţean străin

Jafuri spectaculoase în Gaza. Grupuri armate au aruncat în aer camerele de protecție ale băncilor și au furat banii din seifuri

Jaf plănuit în detaliu: 3 români din Italia au furat bani și bijuterii de la un bătrân, dar un muc de țigară i-a dat de gol

Un celebru oraș din Italia vrea să interzică înghețata după miezul nopții: „Ne protejăm localnicii”

Partenerii noștri