Live

Poliţiştii britanici au îndeplinit „ultima dorinţă” a unei femei de 93 de ani: au arestat-o

Data publicării:
Foto: Pam Smith/Twitter

O pensionară din Marea Britanie care nu s-a abătut niciodată de la litera legii în cei 93 de ani de viaţă şi-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă, aceea de a fi arestată, relatează Agerpres.

Spre încântarea ei, Josie Bird a fost încătuşată de poliţişti şi escortată la secţia de poliţie.

Nepoata sa, Pam Smith, a explicat într-un mesaj publicat pe Twitter că starea de sănătate a lui Josie s-a deteriorat în ultima perioadă şi că aceasta „şi-a dorit să fie arestată pentru ceva înainte de a fi prea târziu”.

Pe toată durata vieţii, pensionara nu a încălcat niciodată legea şi „a vrut să afle cum e să fii neascultătoare”.

Smith a declarat pentru publicaţia The Manchester Evening News că dorinţa lui Josie de a fi arestată a fost inspirată de pasiunea acesteia pentru filmele poliţiste şi că întreaga experienţă a fost înviorătoare pentru ea.

Poliţiştii aflaţi în afara serviciului au arestat-o pe pensionară şi au acuzat-o că ar fi jefuit un magazin, a precizat Smith. Ei i-au pus cătuşele, au urcat-o în maşină şi au dus-o la secţia de poliţie însă, în loc s-o închidă într-o celulă, i-au oferit ceai şi prăjitură.

„Am reuşit să îndeplinim dorinţa unei doamne în vârstă şi să îi oferim o zi de neuitat”, a declarat inspector şef Denise Pye de la poliţia din comitatul Greater Manchester, în nordul Angliei.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să o facem pe o doamnă vârstnică să zâmbească şi să elimine una dintre dorinţele de pe listă”, a menţionat Pye într-o declaraţie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un rus a fost arestat după ce a înjunghiat doi ucraineni, în Germania

Un jurnalist rus care realiza videoclipuri pentru echipa lui Navalnîi a fost arestat pentru „extremism”

„Nu pot să respir”. Un afroamerican a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

Acţiunile de spionaj ale Rusiei nu vor împiedica sprijinul NATO pentru Ucraina, afirmă Stoltenberg

Partenerii noștri