Live

Sanna Marin le răspunde criticilor săi, după publicarea imaginilor de la petrecere. Premierul finlandez își apără libertatea

Data publicării:
Sanna Marin a negat că ar fi folosit droguri și a spus că nu are „nimic de ascuns”. Foto-Profimedia

Şefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a reacţionat joi la scurgerea în presă a unei înregistrări video în care ea poate fi văzută dansând şi petrecând, apărându-şi dreptul de a se bucura de timpul liber, informează dpa.

„Acestea sunt nişte imagini private ce nu erau menite să fie făcute publice”, a spus Sanna Marin, 36 de ani, pentru cotidianul finlandez Iltalehti, exprimându-şi de asemenea dezaprobarea pentru scurgerea acestor imagini.

Totodată, ea a adăugat că nu are „nimic de ascuns şi nu a făcut nimic ilegal”. Chiar dacă a consumat alcool la petrecere, ea a subliniat că nu a consumat droguri.

Împreună cu câţiva prieteni celebri ai săi, Sanna Marin a petrecut într-o casă privată, înainte de a vizita două baruri. Ea a subliniat dreptul său de a-şi petrece timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta ei, declarând pentru postul de radio Yle că ea speră că lumea va accepta acest lucru şi că finlandezii „trăiesc în democraţie”.

Sanna Marin a atras atenţia în trecut participând la festivaluri de muzică rock şi petrecând în cluburi. În timp ce mulţi tineri din Finlanda se mândresc cu această „latură sălbatică” a premierului lor, înregistrarea video a stârnit de asemenea critici în rândul persoanelor care consideră comportamentul ei nepotrivit, transmite Agerpres.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Povestea adolescentului care a ajuns cel mai căutat criminal cibernetic din Europa. Ce condamnare a primit pentru 30.000 de infracțiuni

Şeful armatei finlandeze avertizează: Rușii doresc să provoace cât mai multă diviziune în Europa

Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda

Rusia e furioasă din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregătiți să luăm măsuri”

Partenerii noștri