Live

Surse: Fostul premier italian Silvio Berlusconi suferă de leucemie

Data publicării:
Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi. Foto: Profimedia Images

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie, a declarat joi o sursă apropiată, citată de Reuters.

Declarațiile unei surse apropiate de Berlusconi, potrivit cărora fostul premier al Italiei ar suferi de leucemie, confirmă informațiile publicate de cotidianul Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi a fost internat miercuri la terapie intensivă, la Spitalul San Raffaele din Milan.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, Berlusconi a fost spitalizat în dimineaţa zilei de miercuri "pentru probleme cardiovasculare", iar starea lui ar fi "în prezent stabilă", scrie Agerpres.

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliţia ce susţine guvernul condus de Giorgia Meloni, şi-a înmulţit în ultimul timp internările în spital, precedenta fiind săptămâna trecută pentru examinări de control.

În aprilie 2021, a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni, pentru "sechele (cauzate) de COVID-19" pe care l-a contractat în septembrie 2020.

Silvio Berlusconi suferise o operaţie dificilă pe cord deschis în 2016, apoi o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara lui 2019.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O fostă reşedinţă a lui Berlusconi din Roma, în care se țineau și petreceri „bunga-bunga”, a fost transformată în centru de presă

Vila lui Berlusconi din Sardinia a fost scoasă la vânzare cu 500 de milioane de euro. Putin, unul dintre cei care i-au trecut pragul

Tinerele plătite de Berlusconi pentru petrecerile „bunga-bunga” au rămas fără case și bani. Decizia luată de familia fostului premier

Experiența cumplită a unei femei care a fost diagnosticată cu cancer în același timp cu mama ei

Partenerii noștri