Live

Un chirurg plastician a rămas fără licență după ce a transmis LIVE o intervenție pe TikTok. Ce s-a întâmplat cu pacientul

Data publicării:
Unui chirurg plastician din SUA i-a fost retrasă definitiv licența medicală după ce a transmis LIVE o intervenție pe TikTok. FOTO: Profimedia Images

Unui chirurg plastician din SUA i-a fost retrasă definitiv licența medicală după ce a transmis LIVE o intervenție pe TikTok. Ulterior, pacientul a suferit complicații grave, potrivit Insider.

Consiliul medical din Ohio a votat pentru a-i interzice chirurgului să mai practice vreodată în acest stat, potrivit Associated Press.

Consiliul a mai explicat că procedura era una complicată și necesita o mare atenție din partea medicului, „ceea ce pare să nu se fi întâmplat”.

De asemenea, medicul nu i-ar fi dat pacientului instrucțiuni scrise după externare, iar acesta a suferit ulterior complicații grave.

Acel pacient a fost tratat, după ce intervenția i-a perforat intestinul și i-a cauzat o infecție a țesuturilor moi.

Dosarele enumeră, de asemenea, alți doi pacienți care au suferit complicații după operațiile chirurgului.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

TikTok dă în judecată guvernul SUA, încercând să blocheze legea care ar putea interzice aplicația

O melodie de propagandă lansată de Kim Jong Un a devenit virală pe TikTok. Care e mesajul din spatele cântecului: „E periculos”

Amenințarea lui Ciolacu: Cine nu își mută păcănelele din orașele mici rămâne fără licență

O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o

Partenerii noștri