Live

Înșelăciune de sărbători cu prăjituri și sarmale: Cum au fost păcălite mai multe femei de o tânără „gospodină”

Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Mai multe femei din Cluj au picat în plasa unei tinere care a postat pe rețelele sociale un anunț prin care spunea că preia comenzi de platouri, sarmale și prăjituri pentru Crăciun. Femeile i-au plătit un avans, însă când a trebuit să livreze comenzile, tânăra nu a mai fost de găsit. Până acum, două dintre clientele păgubite au depus plângere la poliție.

Din lipsă de timp, o doamnă din Cluj a decis să comande de sărbători două platouri de aperitive și două cu prăjituri pe internet, la o tânără cunoscută pe un grup de Facebook.

Clientă păgubită: Mi-o dat numărul de telefon și am vorbit cu ea și o zis că îi trebuie un avans și am zis să vină că îi dau bănuții toți.

Pentru comanda făcută, clienta i-a dat femeii 330 de lei. În Ajunul Crăciunului, însă, și-a dat seama că a rămas și cu banii dați, și fără mâncarea achitată.

Clientă păgubită: A zis că vineri seara îi gata platoul, nu o fost gata, sâmbătă dimineața nu, după, sâmbătă de la amiază nu o mai răspuns la telefon. Marți am sunat-o, nu mi-o răspuns și o sunat ea la vreo doua ore și o zis că i s-au aglomerat comenzile, că nu o mai putut să facă.

Femeia nu ar fi la prima abatere de acest fel.

Vara trecută, tânăra a închiriat un apartament fictiv mai multor persoane pentru aceeași perioadă de timp, a luat banii și apoi s-a făcut nevăzută.

După ce a înșelat mai multe femei de Crăciun, zilele trecute a postat un nou anunț pentru platouri de aperitive și prăjituri pentru Revelion.

Clientă păgubită: Să nu mai ia comenzi că am văzut că ia în continuare comenzi, mai sunt care iau țeapă ca mine și ca altele.

Între timp, alte două femei care au picat în plasa tinerei "gospodine" au depus plângere la Poliție.

Vișan Andreea - purtător de cuvânt IPJ Cluj: La nivelul poliției municipiului Cluj-Napoca au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune ca urmare a unor sesizări prin care era semnalat faptul că două femei ar fi fost induse în eroare de către o persoană și ar fi achitat prin intermediul unor tranzacții suma de 70, respectiv 100 de lei în schimbul unor preparate culinare care ulterior nu au fost livrate.

Înainte de a face reclamație la Poliție, femeile păgubite au mers direct la adresa de unde ar fi trebuit să ridice comenzile, însă nu le-a răspuns nimeni.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Paștele pe orbită: carne de miel la 10.000 de euro kilogramul, fără șpriț și un mister încă nedezlegat: ce gust au sarmalele în spațiu?

O farmacistă șefă din Bihor a decontat servicii medicale fictive de 377.000 de lei. Cu banii și-a cumpărat bijuterii, haine și o mașină

Metoda „Accidentul” face ravagii în Spania. Peste 100 de persoane au fost arestate pentru înşelăciune pe WhatsApp

O tânără din București a fost reținută, după ce furat bani din casa părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Partenerii noștri