Live

VIDEO. Câștigătorul neașteptat al unei curse între șapte vehicule de mii de cai putere

Data publicării:

Competiţie cu mii de cai putere, în Istanbul. Protagoniste au fost şapte vehicule: printre ele, o motocicletă de curse, o maşină de Formula 1, un bolid Lotus şi un avion de vânătoare. Prima care a trecut linia de sosire a fost motocicleta, urmată la mică distanţă de monopostul de Formula 1. Iată imaginile:

Vehiculele care au luat parte la cursă au fost un avion Challenger 605, un avion F-16 al forțelor armate tuce, o mașină electrică TESLA PL 1000DL, un ASTON MARTIN, un LOTUS EVORA, un monopost Red Bull de Formula 1 și o motocicletă KAWASAKI H2R.

Cele șapte vehicule s-au întrecut pe o distanță de 400 de metri pe pistele unui aeroport din Istanbul. Motocicleta, condusă de fostul campion mondial Kenan Sofuoglu, a câștigat cursa devansându-și rivalele cu 0,04 secunde.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Premierul grec îi va cere lui Erdogan să anuleze decizia de a transforma o veche biserică ortodoxă din Istanbul în moschee

Rezultatul șocant al alegerilor din Turcia, o lecție pentru restul lumii. Este cel mai mare eșec al lui Erdogan din ultimele 2 decenii

29 de morți la Istanbul, după o explozie puternică la un club de noapte. O altă persoană este în stare gravă

Observatorii europeni spun că alegerile din Turcia au fost „competitive” dar „mediul politic e clar polarizat”

Partenerii noștri