Live

O femeie riscă închisoarea pentru că a „agresat” un cuib de țestoase marine. Ipostaza în care a fost prinsă

Data publicării:

O femeie a fost arestată în Florida, la Miami Beach, după ce martori au văzut-o „agresând” un cuib de țestoase marine, potrivit poliției. Yaqun Lu, 41 de ani, a fost văzută de mai multe persoane, apoi și de către polițiști, în timp ce scormonea cuibul cu un băț din lemn, apoi lovindu-l cu piciorul, potrivit CNN.

Zona în care a fost prinsă Lu era închisă publicului cu bandă galbenă, iar pe un panou era scris mesajul: „Nu deranjați cuibul de țestoase marine”.

Yaqun Lu, care are cetățenie chineză, riscă să fie acuzată de „distrugerea ori hărțuirea țestoaselor marine sau a ouălor” Foto: Poliția Miami Beach

Acum, Yaqun Lu, care are cetățenie chineză, riscă să fie acuzată de „distrugerea ori hărțuirea țestoaselor marine sau a ouălor”, infracțiune cât se poate de serioasă în Florida, stat în care mai multe specii de țestoase sunt protejate încă din 1973. Potrivit reglementărilor, este ilegal chiar să atingi o țestoasă care aparține uneia din speciile protejate.

„Din fericire, se pare că niciun ou nu a fost afectat în urma incidentului”, a precizat Poliția din Miami Beach pe pagina web.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O cățelușă Golden Retriever s-a născut cu blana verde, iar imaginile cu ea au ajuns virale

Oamenii de știință au reușit să producă „plasticul viu”. Cum ar putea salva materialul-minune planeta de la dezastru ecologic

Alertă de pestă porcină în Olt. Peste 11 mii de animale au fost sacrificate la o fermă

OMS spune că riscul infectării oamenilor cu gripa aviară este o „preocupare enormă”. „Rata mortalității este extraordinar de mare”

Partenerii noștri