Live

Șofer prins beat la volan de două ori într-o singură zi. Cum au procedat polițiștii

Data publicării:
Foto: Facebook/Poliția Română

Un şofer din Gura Râului, județul Sibiu, a fost reţinut după ce a fost prins de polițiști de două ori în mai puțin de 24 de ore, cu o alcoolemie peste limita legală. Bărbatul va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), informează Agerpres.

Polițiștii spun că l-au prins prima oară pe respectivul bărbat băut la volan, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 mai.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 16,30, pe DJ 106M, în localitatea Gura Râului, poliţiştii Postului de Poliţie Gura Râului au depistat un localnic în vârstă de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului. Testarea alcoolscopică a şoferului a rezultat într-o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform comunicatului poliției.

Polițiștii i-au luat, cu acest prilej, carnetul șoferului dar, peste câteva ore, l-au surprins pe acesta din nou la volan și tot sub influența alcoolului.

„În dimineaţa zilei de 17 mai a.c., în jurul orei 08,30, acelaşi şofer a fost depistat pe DJ 106A, pe raza comunei de domiciliu, conducând autoturismul şi având o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De această dată, pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, în urma săvârşirii primei infracţiuni, respectiv conducere sub influenţa alcoolului”, conform IPJ Sibiu.

Editor web: M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mirel Palada, condamnat definitiv cu suspendare după ce a refuzat să i se măsoare alcoolul din sânge. Palada mai are o condamnare

Un băiat de 19 ani a murit într-un accident provocat de un şofer de aceeași vârstă, care era beat, în Argeș

Un șofer a fost prins la volan și beat, și cu permisul suspendat. După două ore, a fost prins iar conducând

Imaginile accidentului mortal din Râmnicu Vălcea. Șoferul era beat și mai fusese filmat în timp ce făcea curse de viteză prin oraș

Partenerii noștri