Live

Ce diagnostic a primit Larisa Iordache după accidentarea de la proba de bârnă. "Va începe pregătirea pentru finală"

Data publicării:
Larisa Iordache va concura la finala de la bârnă, în ciuda accidentării. Foto: Profimedia

Gimnasta Larisa Iordache a făcut o investigație RMN după accidentarea suferită duminică, în timpul calificărilor pentru finala la bârnă. Diagnosticul pus este de entorsă metatarsiană, care va necesita trei zile de pauză forțată, a anunțat Clubul Sportiv Dinamo.

Vestea bună este că gimnasta își va relua antrenamentele și va concura în finala de la bârnă, care va avea loc pe 3 august, potrivit CS Dinamo.

"Cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România, Larisa Iordache a reușit să-și asigure un loc în finala olimpică de la bârnă. La finele calificărilor de astăzi, ea a avut a patra notă (14.133) la aparatul ei favorit, după două chinezoaice și o americancă.

Larisa va concura pentru medalii peste opt zile, pe 3 august, iar timpul îi este aliat în lupta teribilă pe care o duce cu durerea. La controlul medical ulterior (RMN), s-a descoperit că are o entorsă metatarsiană. Va avea trei zile de pauză forțată, după care va începe pregătirea pentru finală!", se arată pe pagina de Facebook a CS Dinamo.

Larisa Iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul exerciţiului de duminică.

Au obţinut note mai mari decât Larisa Iordache chinezoaicele Chenchen Guan (14,933) şi Xijing Tang (14,333), precum şi americanca Sunisa Lee (14,200).

Larisa Iordache, în vârstă de 25 de ani, medaliată cu bronz cu echipa la JO din 2012, de la Londra, a ratat Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Răzbunarea lui Putin după ce rușii au fost excluși de la Jocurile Olimpice. Liderul de la Kremlin îi dă replica lui Macron

500.000 de dolari costă un pachet exclusiv pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Serviciile incluse în acest preț

Macron dezvăluie „planurile B și C” în cazul unor amenințări teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris

Macron acuză Rusia că încearcă să submineze Jocurile Olimpice. El spune că există planuri alternative pentru ceremonia de deschidere

Partenerii noștri