Live

Fotbalistă de la PSG, bătută cu ranga. Agresorii ar fi fost plătiți de o colegă, care i-a luat locul în echipă

Data publicării:
Kheira Hamraoui a fost agresată după o petrecere organizată de PSG într-un restaurant din Bois de Boulogne. Foto: Profimedia Images

Aminata Diallo, mijlocaş al lui Paris Saint-Germain şi al naţionalei Franţei, a fost arestată miercuri dimineaţă în locuinţa sa din Marly-le-Roi în cadrul anchetei vizând agresiunea suferită de coechipiera sa Kheira Hamraoui.

Pe 4 noiembrie, Kheira Hamraoui a fost agresată după o petrecere organizată de PSG într-un restaurant din Bois de Boulogne. Când era însoţită în maşină de Aminata Diallo şi o altă colegă, doi bărbaţi purtând cagule au sos-o din vehicul şi au lovit-o cu bare de fier în picioare. Cei atacatori au fugit.

Condusă la spitalul din Poissy, Hamraoui a avut nevoie de copci la picioare şi la mâini. Fosta jucătoare a lui FC Barcelona, transferată în această vară de PSG, nu a putut evolua marţi împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. În locul său a fost folosită Diallo.

„Este explorată mai ales pista unei rivalităţi interne la PSG”, a indicat un anchetator pentru L'Equipe, potrivit Agerpres.

În octombrie, Hamraoui a fost convocată după doi ani la naţionala Franţei, însă nu a putut disputa meciurile cu Estonia şi Kazahstan din cauza unei accidentări la gambă, în locul său fiind convocată Diallo.

PSG a indicat într-un comunicat că a luat act de arestarea lui Diallo şi „condamnă cu cea mai mare fermitate violenţele comise”. Gruparea pariziană colaborează cu autorităţile „pentru a face lumină asupra faptelor”, se arată în comunicat.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mai mulţi ruşi şi belaruşi aleși voluntari pentru Jocurile Olimpice de la Paris au primit mail că nu mai sunt acceptați

Proteste violente în Franța. Zeci de persoane arestate la Paris. Magazine sparte, forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Gerard Depardieu va fi plasat în arest preventiv la Poliția din Paris

Partenerii noștri