Live

Foto Politicieni în tribune la meciul România-Elveția. Ciucă s-a dus cu fiul și șeful Senatului din Cehia, Ciolacu cu colegi de partid

Data publicării:
Politicieni în tribune la meciul România-Elveția. Ciucă s-a dus cu fiul și șeful Senatului din Cehia, Ciolacu cu colegi de partid

Politicienii români s-au aflat, marţi seară, în tribune la meciul de fotbal România-Elveţia, de pe Arena Naţională. Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a venit alături de fiul său şi de omologul său din Cehia, aflat în vizită în România, iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu dar şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

În fotografiile postate pe reţelele de socializare, Nicolae Ciucă apare în imagini alături de fiul său şi de Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului Republicii Cehe, dar şi de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe. 

La meci a participat şi premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul agriculturii, Florin Barbu.

Imaginile au fost postate de deputatul PSD Marian Mina pe pagina de Facebook. 

Şi purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a fost în tribune, la meciul României. 

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre petrecerea primarului din Sinaia într-o clădire RA-APPS: „O să mă informez”

Ciolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat pentru proxenetism: „Românii au întotdeauna dreptate”

Marcel Ciolacu a vizitat şantierul naval din Brăila: „România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine”

Ciucă, după promulgarea legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro: „România trece la o nouă etapă”

Partenerii noștri