Live

Dubai, turneul răsturnărilor spectaculoase de scor. Pliskova, eliminată după ce a condus cu 5-1 în decisiv

Data publicării:

Karolina Pliskova (Cehia), locul 5 WTA, a ratat calificarea în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, după ce a fost întrecută, cu 6-4, 1-6, 7-5, pe Su-Wei Hsieh (Taiwan), locul 31 WTA, scrie News.ro. 

Pliskova a condus cu scorul de 4-6, 6-1, 5-1, dar a pierdut şase ghemuri la rând, fără să ajungă la minge de meci. Hsieh s-a impus după o partidă care a durat două ore.

Ea va evolua în manşa următoare cu învingătoarea din meciul Viktoria Kuzmova (Slovacia), locul 46 WTA - Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA.

Karolina Pliskova ar fi putut să o depăşească pe Simona Halep, locul 2 mondial, în ierarhia WTA , dacă ar fi câştigat turneul de la Dubai.

În acest moment, numai Petra Kvitova o mai poate întrece pe Halep, cu condiţia să câştige trofeul şi românca să nu ajungă în finală.

Tot în optimi, Bencic a întrecut-o, miercuri, cu scorul 6-4, 2-6, 7-6 (7) pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, după un meci dramatic, în care elveţianca a salvat (sau Sabalenka a ratat) şase mingi de meci.

Iar jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 67 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-5, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 26 WTA. Mladenovic a condus cu 5-1 în primul set, în care a ratat şase mingi se set, patru la 5-2, una la 5-3 şi alta la 5-4. Navarro a revenit de la 0-40, la scorul de 2-5, şi a reuşit să ia şase ghemuri la rând.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, turneu care va avea loc la Paris

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Partenerii noștri