Live

Fed Cup: Rusia - România, 2 - 2. Jaqueline Cristian a învins-o pe Veronika Kudermetov

Data actualizării: Data publicării:
Sursă foto: Agerpres

Ana Bogdan (90 WTA) a deschis seria meciurilor de sâmbătă, 8 februarie, de la Fed Cup. Jucătoarea din România a pierdut în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 5-7, în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova, însă, România şi Rusia sunt la egalitate, 2-2, în play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, după ce Jaqueline Cristian a învins-o pe Veronika Kudermetova cu 7-5, 6-3.

Actualizare 18:46. România şi Rusia sunt la egalitate, 2-2, în play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, după ce Jaqueline Cristian a învins-o pe Veronika Kudermetova cu 7-5, 6-3, sâmbătă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ana Bogdan a început bine primul set, a câștigat primul game, iar cele două jucătoare au continuat să meargă mână în mână la game-uri, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5. Alexandrova s-a desprins după ce a reușit un break, apoi a servit perfect și a închis setul, după 48 de minute de joc, scrie Mediafax.

În actul secund, jucătoarea din România a câștigat pe propriul serviciu și a reușit și break-ul. Cele două au fost la egalitate la 3, dar Ana Bogdan a câștigat trei game-uri la rând și a trimis meciul în decisiv.

În setul al treilea, Bogdan și Alexandrova au ajuns la 5-5 la game-uri, dar rusoaica a câștigat ultimele două game-uri și a mai adus un punct echipei Rusiei, ducând scorul la 2-1.

Meciul dintre Ana Bogdan și Ekaterina Alexandrova a durat două ore și 26 de minute de joc. În primul meci de la Fed Cup, tenismena din România s-a impus în fața jucătoarei Veronika Kudermetova (38 WTA), tot după un meci în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 6-1, după două ore și 15 minute de joc.

În al patrulea meci de la Fed Cup, va juca în premieră sportiva Jaqueline Cristian (197 WTA), aceasta o înlocuiește pe Gabriela Ruse care a acuzat o răceală. Cristian o va întâlni pe Veronika Kudermetova (38 WTA).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ana Bogdan a fost eliminată în turul trei la Wimbledon, după cel mai lung tie-break din istoria turneelor de Grand Slam

Tenis | România a învins Ungaria cu 4-0, în Billie Jean King Cup

Sorana Cârstea s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon. Țig, Bogdan, Buzărnescu și Niculescu, eliminate

Naomi Osaka, locul 2 în WTA, s-a retras de la Roland Garros după ce a acuzat probleme de anxietate. Ana Bogdan se califică în turul 3

Partenerii noștri