Live

Simona Halep, anunț plin de tristețe pe contul său de Facebook: „M-a învățat absolut tot ce înseamnă tenisul”

Data actualizării: Data publicării:

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că primul său antrenor, Ene Nicușor, a încetat din viață. Jucătoarea din Constanța este marcată de tristul eveniment, dar spune că se bucură că acesta a fost alături de ea pe scena de la Constanța când a sărbătorit trofeul de la Wimbledon. „Mereu în sufletul meu”, scrie Simona.

Simona Halep, pe Facebook: „Doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama... Astăzi apelul s-a încheiat cu vestea trista că Domn Profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toți acei 4 ani în care m-a învățat absolut tot ce înseamnă tenisul. A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanța, atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon.
...Mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!!”

Faptul că Simona Halep a ajuns printre cele mai bune 10 sportive din clasamentul WTA nu l-a surprins pe omul care i-a îndrumat pașii constănțencei, la începutul carierei. Ene Nicușor a fost primul antrenor al Simonei.

Profesor la Liceul Sportiv din Constanța, cel care a descoperit-o pe câștigătoare a două Grand Slam-uri, la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019, Ene Nicușor, a declarat că se aștepta de mai mult timp la succesul sportivei, pentru că majoritatea jucătoarelor pe care le-a întâlnit fuseseră învinse de româncă și în trecut.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Partenerii noștri