Live

Un bărbat a fost salvat de la scufundarea în Dunăre de poliţiştii de frontieră. Aceştia i-au auzit ţipetele de ajutor

Data publicării:
Bărbatul în pericol de scufundare a scăpat nevătămat. Foto: Facebook/Poliţia de Frontieră

Un bărbat care era în pericol să se scufunde în apele Dunării, cu ambarcaţiunea în care se afla, a fost salvat, astăzi, de poliţiştii de frontieră în zona Moldova Veche, informează Agerpres.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Timişoara, intervenţia a avut loc în timp poliţiştii se aflau într-o misiune de patrulare de rutină. Ei au auzit bărbatul care striga după ajutor.

"Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă de intervenţie a Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, acţionând cu operativitate pentru sprijinirea bărbatului în vârstă de 49 de ani, din judeţul Caraş-Severin. Întrucât ambarcaţiunea pe care se afla bărbatul era în pericol de scufundare din cauza valurilor mari, echipajul ambarcaţiunii MAI 3042 care desfăşoară misiuni în cadrul Frontex a remorcat şi a ancorat ambarcaţiunea în condiţii de siguranţă la mal", se arată în comunicatul poliţiei.

Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Editor : D.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițistă de frontieră din Bihor, cercetată pentru că a folosit arma ca să prindă 8 migranți. Sindicatul Europol îi ia apărarea

Zeci de migranți din Siria, prinși la intrarea în România ascunși printre saci cu pământ de flori

Podul Giurgiu - Ruse intră în reparații pe partea bulgărească. Cum se va circula și când vor fi gata lucrările

Copii pe cale să fie scoși din ţară fără documente legale, identificaţi pe aeroport după intrarea României în Air Schengen

Partenerii noștri